Update 24/07: 

Een e-mail is uitgestuurd naar de mensen wiens pakje mogelijks niet is aangekomen.
Heb je geen e-mail ontvangen en is je pakje niet aangekomen? Vul dan even het form in achter de onderstaande knop en dan doe ik het nodige!

Brievenbus - Straatletters

De post fucked up.

Wanneer er een bestelling binnenkomt, doe ik mijn uiterste best om die bestelling de volgende ochtend op de post te doen. Naast Straatletters werk ik fulltime in een webbureau in het centrum van Leuven, ik drop dus elke ochtend mijn pakjes braaf in één van de rode brievenbussen van Bpost in Leuven Centrum, meer bepaald de brievenbus die je hier ziet.

Na een aantal mails van mensen wiens pakje nog steeds niet is aangekomen, begon ik me vragen te stellen.

Na wat rondbellen kon iemand mij vertellen dat de brievenbus waar ik mijn pakketjes in steek, niet meer in gebruik is. 

 

Oké, wat nu?

Alvast mijn excuses aan iedereen wiens pakje nog steeds niet is aangekomen. Ik doe mijn best om dingen zo snel mogelijk bij jullie te krijgen, het is enorm jammer als een derde partij nu roet in het eten gooit.

Bpost Leuven gaat de komende week contact opnemen met mij en hoogstwaarschijnlijk de brievenbus leegmaken. Voor updates hou je best deze pagina of de Straatletters Instagram in het oog!

Zit je toch nog met vragen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 

XOXO

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.